Kivikatus

Paigaldamine Metal kivikatus

Metal katusekivide tulnud pika tee, sest nende kehtestamise 50 aastat tagasi. Esimesed plaadid tutvustas oli bituumeni kate, mis kippusid sulama kuumas kliimas. Premium kaasaegse viimistluse on akrüül ja on tagatud, et viimase üle 50 aasta.

Metallist katus pakub kerget alternatiivi raskemat betooni ja saviplaadid nad imiteerima. Kaaluvad vähem kui kolmandiku kaal konkreetse katmine, mida nad vajavad vähem olulisi struktuuri toetada katuse. See toob ehitada kulud alla ja pakub rohkem paindlikkust struktuuri valik. Paigaldamise ajal metallist lagi on palju kiirem kui savi või betoon. See vähendab ka tööjõukulusid ning võimaldab teise määrata kaupleb alustada varem. Iga katuse-tootja annab paigaldusjuhend oma toodet. Siin on mõned ekstra paigaldamise tehnikaid tavaliselt ei kuulu.

Milles sätestatakse

Milles sätestatakse katuse enne paigaldamist on suur osa iga uue katuse ehitada. Metallist plaat katuste on hädavajalik, et saada õige mõõtur algusest. Erinevalt betoonist plaadid, mis on teatud mängida mõõtur mõõtmised, metallist plaadid peavad olema kohapeal või nad ei sobi. Seetõttu on üldine tava kasutada sätestatud nööpnõelad tagada täpseks kinnitamiseks kurikad. Mõõduvahendina on tähistanud mõõtur up sarikas, enne sõidu sätestatud kontakte. Nuiad on siis lõigatud paika enne tõstmisest selge, et võimaldada hoone paberi ette. On võimalik kärpida, milles aega poole võrra hoone eraldi, väiksemad gabariidid rod. Mida väiksem rod kasutatakse määrata kurikad ümber puusade ja orud ja säästab palju aega jamada lindile.

Lõikamine ja painutamine

Ja katuse lõpetamised ja ristmikke plaadid on lõigatud sobivad võimaldab 50mm painutada plaat. Just see omakorda üles / alla, mis annab veekindluse ja katuse. Oluline on, et painutada piisavalt tõusu või vett võib puhutud all katuseharja või puusa.

Olen leidnud lindistamine lõualuude Bender mitmekordsele kanal lint, see võimaldab plaadid olema gripped kindlam kahjustamata värvi on plaat. Eesmärk on kasutada pool plaat per lõigatud. See jätab sulle piisavalt metalli, et saada teise lõigatud vastaspoole poolel.

Processing your request, Please wait....