Massage Massør Booking system

Massage er bearbejdning af overfladiske og dybere lag af muskel-og bindevæv ved hjælp af forskellige teknikker, for at forbedre funktion, støtte i helingsprocessen, og fremme afslapning og velvære. Ordet stammer fra det franske massage “friktion af æltning “, eller fra arabisk Massa betyder” at røre, føle eller håndtere “eller fra latin Massa betyder” masse, dej. Græsk verbum μάσσω (Masso) “til at håndtere, røre, at arbejde med hænderne, til at ælte dej”.  Til forskel det gamle græske ord for massage var anatripsis, og latin var frictio.

Massage indebærer at arbejde og handle på kroppen med tryk – struktureret, ustruktureret, stationær, eller bevæger sig – spænding, bevægelse eller vibration, gøres manuelt eller med mekaniske hjælpemidler. Målvæv kan omfatte muskler, sener, ligamenter, fascia, hud, sener eller andre bindevæv, såvel som lymfatiske kar eller organer i det gastrointestinale system. Massage kan anvendes med de hænder, fingre, albuer, knæ, underarm, og fødder. Der er over firs forskellige anerkendte massage modaliteter. Den mest citerede grunde til at indføre massage som terapi har været klient efterspørgsel og opfattes klinisk effektivitet.

I professionel indstillinger massage indebærer klienten bliver behandlet, mens liggende på en massagebriks, sidder i en massagestol, eller liggende på en måtte på gulvet. Massagen emne kan være helt eller delvist afklædte. Dele af kroppen kan være dækket med håndklæder eller ark. Dem, der praktiserer massage som en karriere kaldes massører.  De fleste stater i USA har licenskrav for massør.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply