Torte recepti i pecenje

Pečenje i ukrašavanje torte je postao jedan od najtoplijih-i-najzanimljivijih trendova u kuvanju. Od velikog broja televizijskih programa posvećenih Cupcake pečenja u dobos torta porastu broja pekara butik stilu, nudeći slatke poslastice koje su uređene tako lepo kao bilo veddingcake, ne postoji ništa toplije u kuvanju nego pečenje cupcakes. Iako umetnost ukrašavanja kolača je nešto što može da potraje tona alata i prakse do majstora, pečenje i delišes, vlažne tortu je lakše nego što možda mislite. Postoje recepti tamo svake torte recepti vrste, i vi ste sigurni da pronađete onaj koji će postati vaš potpis poslastica.

U principu, torte recepti su podeljeni u kategorije na osnovu onoga što čini porast kolač-prašak za pecivo ili sode bikarbone pravi kolače puter rast, dok je vazduh u tukli jajima čini sundjer kolače uspon. Vrste buttercakes uključuju funti tortu i tradicionalni žutoj, beloj,torte recepti čokolada i začinsko kolače koji se obično koriste da bi svadbene kolače i rođendan i većina drugih vrsta tradicionalnih kolača dobos torta ukrašenih buter koristite jedan sastojak da bi se vlažna i bogata-tipično puter, ulje, ili skraćenje i onda drugi da ih kvasac-prašak za pecivo ili sodu bikarbonu. Sponge kolači su poznati po svojoj vazdušast tekstura, koji je kreiran od strane tukao jaja, umesto da koristite prašak za pecivo ili sodu bikarbonu da ih kvasac. Istina spongecake ne sadrži maslac, ulje, ili skraćivanje, iu receptima gde se koriste samo belci u jajetu, sunđer kolači su bez masti. Anđeo hrana cupcakes je najpopularniji tip sunđera kolača, ali žuto i šifon kolači su varijante koje su dobos torta takođe popularni.

Jedna greška se često od strane ljudi eksperimentišu sa receptima kolača koristi pogrešnu veličinu tiganj. Pečenje zahteva da koristite tiganj veličinu pozvao na recept-propust da koristite pravi tiganj veličine može dovesti do prelivanja kolača koji, potonuti u sredini, ili narezati na ivicama i dna. Pročitajte šta Veličina pomeranje tortu recept za pozive, a zatim koristite odgovarajuću veličinu. Takođe, uvek ćete želeti da pripremite posuđa pre nego što ih upotrebite. Neki torta recepti poziv za Pergamentni papir, koji se koristi da se postroje na tiganj i sprečava tortu od lepi za ivice. Ostale torta recepti poziv za vas da “podmazivanje” pan, koja se najbolje može realizovati primenom tanak sloj margarina, skraćenju, ili maslaca koristeći prste ili četkicom. Ovo doboš torta će omogućiti vaš kolač da se lako oslobodi kada se radi pečenje, a pomaže zadržati ivice vlažna.

Bez obzira da li već imate nekoliko omiljene recepte kolača na midish ili tek počinjete sa pečenje kolača, uvek je zabavno da probate nove recepte kolača. Razmislite što više različitih kolače pred okupljanje, a onda unapred stavlja gosti glasati na svojim omiljenim receptima kolača. Pretraživanje na mreži je uvek najbrži način da dobijete širok spektar novih kolača receptima, ali razmislite razmenu torta recepte sa prijateljima i porodicom takođe. Bez obzira koliko ste ga isekli, pečenje kolača u kući je zabavno i ukusno hobi!

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply