Feestzaal Brabant – Café ons Thuis biedt een geschikte feestzaal in Brabant.

Feestzaal Brabant

Op zoek naar een geschikte feestzaal in Brabant? U zit goed bij Ons Thuis in Terheijden, Brabant. De feestzaal kan voor allerlei soorten feesten worden ingezet. De mogelijkheden zijn oneindig. De feestzaal kan volledig naar uw wensen en behoeften worden ingezet.

Of u trouwt of iets anders te vieren heeft, niets is onmogelijk door de diverse zalen die apart of gekoppeld gehuurd kunnen worden. Samen met u stellen we een arrangement op maat op, zodat aan al uw behoeften en wensen wordt voldaan.

Faciliteiten
Wij zorgen voor tafels, stoelen, een podium, dj, licht en geluid. Heeft u een beamer nodig of een groot scherm? Ons Thuis heeft het allemaal voor u ter beschikking in de feestzaal. Onze feestzaal is een van de beste en meest complete feestzalen van Brabant.

Feestzaal op maat
We hebben soorten zalen van verschillende formaten. Wat voor een feestzaal wilt u? De feestzalen kunnen allemaal apart of gezamenlijk worden gehuurd, afhankelijk van wat u wilt. De feestzalen kunnen ook qua aankleding worden aangepast op het thema van uw feest. We hebben ook een buitenlocatie!

Brabantse gezelligheid is vanzelfsprekend in onze feestzalen. Neem gauw contact met ons op om uw exacte behoeften te bespreken. Deze leuke zaal in Brabant is er voor al uw feesten en partijen!

eetcafe breda, bruiloften-Of er nu iets te vieren heeft of gezellig uit eten wilt.
Na een bezoekje aan Ons Thuis keert u altijd voldaan naar huis.
Steeds verrassend, steeds vernieuwend, en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Processing your request, Please wait....