Middelhavet Cruise

Alle de store cruise operatører tilbyr Middelhavet Cruise , inkludert , P & O , Royal Caribbean , Island Cruises , Thompson Cruise og Ocean Village . De har alle en liten variasjon i sine reiseruter men de tiltrekker sine passasjerer ved å tilby den beste verdi for pengene og gi ulike stemninger rettet mot ulike stiler av ferieopplevelser . De har alle ulik varighet fra korte tre -fire dager til de mer populære 7 eller 14 netter .

Det er mange turoperatører som tilbyr rabatter på alle de store cruise selskapets brosjyre priser . Rabatter kan bli funnet tilbyr en rekke forskjellige prosentvise reduksjoner , frigjøre – karakterer , gratis drinker og til og med en bok et sted få en annen gratis !

Mini cruise er også allment tilgjengelig i hele Middelhavet . Ferierende på Kypros kan ta en tre natt , til to dagers mini-cruise over Middelhavet til Port Said , Egypt besøker underverkene av den gamle egyptiske pyramidene og oppdage skattene i faraoene i Kairo museum. Mini cruise som gikk fra Athen er også allment tilgjengelig , slik at passasjerene til ‘ øy hop ” i tre dager i komfort og stil .

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply