Calitatea sunetului este asigurata de microcasti

Considerate perimate de tot mai multi specialisti din industria militara, sistemele de ascultare si sistemele de copiat, au fost adaptate si reproiectate pentru a putea sa multumeasca tot mai mult o alta gama de beneficiari, si anume elevii si studentii. In ultima perioada tot mai multi studenti cit si elevi, in goanna dupa rezultate cit mai bune obtinute cu eforturi cit mai mici, apeleaza la aceste sisteme de copiat.

S-a dezvoltat asfel o intreaga industrie care ofera o gama foarte variata de sisteme de copiat. Preturile acestor sisteme de copiat sunt accesibile, iar cei care nu dispun de fondurile necesare procurarii de sisteme de copiat, pot inchiria pentru o anumita perioada orice system de copiat doreste. Toate sistemele de copiat au in componenta lor casti de copiat.

In producerea de casti de copiat au fost realizate importante descoperiri care au dus la miniaturizarea acestor casti. Astfel au fost realizate casti de copiat de dimensiunea unui bob de mazare, ba mai nou japonezii au realizat casti de copiat de dimensiunea unui bob de orez.

Amplasarea acestor casti de copiat in ureche se realizeaza cu ajutorul unei pensete. Scoaterea acestor casti de copiat se poate face tot cu penseta sau cu ajutorul unui magnet. Pentru a se evita lipirea acestor casti de copiat de timpan se impune ca inainte de utilizarea de casti sa se curete bine urechea cu un betisor de clei, evitindu-se astfel si infundarea acestor casti de copiat. Realizate dupa ultimele cuceriri ale stiintei aceste casti de copiat asigura sunetului o claritate deosebita.

Functionarea acestor casti de copiat este asigurata de o baterie extrem de mica. Pentru a putea folosi o perioada indelungata bateria trebuie deconectata in perioada cind castile nu sunt folosite. In mod normal durata de folosire a bateriei la aceste casti de copiat este de 4 ore. Scoaterea bateriei din aceste casti de copiat nu dureaza mai mult de 2 secunde. La baza sistemelor de copiat sta un receptor reprezetat din aceste casti de copiat si emitatorul care se afla la cel care ne comunica rezolvarea subiectului.

In cele mai multe cazuri emitatorul este un handsfree cu colier, un telefon s.a. Prin ultimele realizari aceste sisteme de copiat nu mai pot fi bruiate, si din cauza ca ele se bazeaza pe telefonul mobil doar lipsa semnalului pentru telefonia mobila poate opri comunicarea.

Deasemenea din cauza ca nu se utilizeaza fire de legatura, precum si datorita minituarizarea sistemelor de copiat le fac si greu de depistat. In ultima perioada a crescut foarte mult solicitarile de astfel de sisteme de copiat a dus la dezvoltarea cailor de oferta. Astfel aproape in toate caminele studentesti exista persoane care se ocupa cu livrarea de sisteme de copiat.

Actualele sisteme de copiat sunt dotate cu casti de copiat minuscule care asigura o calitate mare a sunetului. In ultima perioada toate aceste metode de copiat se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply