Turska Serija Izgubljena cast

Fatmagul’un Sucu Ne? (Nemački Fatmaguls Šta je za to kriv, nešto kao: Šta mogu da ga Fatmagul) je turska televizijska serija, koja je od 16. Septembar 2010 će se emitovati na turskoj privatnoj televiziji Kanal D četvrtkom u 19:30 sat. Ona je trenutno jedna od najuspešnijih turske serije. Glavni likovi su Beren Saat, Akgurek Engin Firat i Čelik.

Serija je zasnovana na istinitoj priči, autor Turska tv serija Izgubljena cast Vedat Turkali obrađeni u romanu, snimljen 1986 za tursku bioskopa vurde.Inhaltsverzeichnis [hide]
Akcije
2 snop
3. Prijem
4 Veb Linkovi

Akcija [Izmeni]

Fatmagul (Beren Saat) je običan i Turska tv serija Izgubljena cast skroman selo devojka koja se bavi sa ribarskog Firat Mustafa (Čelik). Ona živi sa svojim bratom Rahmi mentalno retardirane (Bulenta Seiren) i njene sestre Mukkades (Jezdra Derman) zajedno u jednom selu u blizini Izmir. Pošto Mustafa jer je njegov posao uvek ostavlja selo za nekoliko dana, će ostaviti svom vereniku i Fatmagul mu šal sa svojom talasastom, pa su pre zore trčite do mosta, gde su ribari Želeo bih da iskoristim.

U isto vreme postoje četiri mladića (Erdogan Selim Vural i Kerim) na obližnjoj plaži, a želite da završim sa alkoholom i drogama, angažovanje Selima. Erdogan je, Selim Vural i da su sinovi bogatih roditelja, koji sada žive u Istanbulu, a za posebne prilike posetiti i praznika u selu porekla roditelja. Kerim je jednostavna dečak iz sela, oni znaju od detinjstva. Fatmagul na njihovom putu do mosta će proći na ovoj plaži, pa je zaustavljen od strane muškaraca i silovao. Erdogan je napravio prvi korak, Selim Vural i pratite ga, Kerim izgleda da samo stoje i drže ljude ne od njihovih strašnih dela.

Sutradan, Ebe Devet Fatmagul leži na plaži i da ih odmah u bolnicu. Devet nivoa, selo iscelitelja, koji je nakon samoubistva majke Kerim Kerim je snimao sa njim i podiže ga. U početku, istina izgleda da dođe na svetlo dok ujak Selim preuzeo stvar, to je takođe vrlo vispren advokat. Sa puno novca da bi se prikrilo činjenice i glasine namerno postavljene u svetu, Mustafu Fatmagul već nedeljama varao sa Kerim i ja zažaliti sada su spavala sa njim. Pošto Fatmagul se traumatizovani događajima i na prvi pogled ne može da komentariše ono što se desilo, pa čak i posle povratka Mustafe dobija ni podrška je manje ili više nenamerno žrtva zavere: ona je uskratiti silovanje i umesto toga priznaju zabavljaju aferu sa Kerim na imaju. Takođe, vaša sestra u zakonu ih primorava ovu laž, jer ona brine o ugledu porodice i da dobiju dobru platu. Kao rezultat, može biti uveren Kerim i zbog prošlosti sa samoubistvom majčine strane bogatih porodica da preuzme svu krivicu na sebe i Fatmagul da se uda.

Nakon svih ovih dešava u životima Fatmagul, Kerim i Mustafa fundamentalno promenio. Iako je Erdogan, Selima Vural i svi želimo da zaboravimo što je brže moguće, svako ide uz obavezu je potpuno drugačija. Kerim je dolazilo do njegove savesti teškom, ne mogu da se setim šta se desilo te noći, međutim. Vural je posmatrati samo kao singl koji Kerim nije aktivno uključen u silovanja, ali to znanje zadržava na prvi pogled. Ali, njegova savest mu ne daje mira za koji je kasnije priznao istinu Kerim.

Kerim i Fatmagul ide sa Rahmi i Mukkades Fatmaguls i rodjaka u međuvremenu u Istanbulu, gde se sastao kasnije i devet nivoa do njih, jer za njih nema više miran život u selu je to moguće. Od zaobići Fatmagul sa prošlošću ne može i svaki dan jedan od njenih silovatelja u lice potrebe (kao Fatmagul preko silovanja postala nemoćna, a oni ne početku da Kerim nije silovao je), ona reaguje Kerim i dalje suočavaju sa veoma agresivni i sumnjivo. Tokom serije pratite međusobno razvijaju između dve više pozitivnih osećanja, ali Fatmagul ne može i neće priznati ova osećanja, jer za njih je samoobmana, ako bi oprostio Kerim.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply