Een tas op maat

Misschien heb je er nog niet bij stigestaan, maar handtassen of tasjes zijn vaak een goede weergave van onze stijl. Een handtas kan je kleed perfect ondersteunen of ook de aandacht er compleet van afleiden, dit zowel in positieve als in negatieve zin. Iedereen heeft zijn speciefieke smaak, een mode is zeer subjectief, maar een handtas geeft vaak een goed beeld over wat we nog in jouw kleerkast mogen verwachten. Dames gaan vaak zeer gericht te werk en weten reeds voor het winkelen gaan welke winkels ze willen bezoeken. Hoewel een heel deel van de vrouwen ook gewoon rondkuierd en impulsief iets koopt. Maar je kan ook je handtassen en tasjes op maat laten maken.

Zoals velen anderen, denkt u dat een gepersonaliseerde tas een dure aangelegenheid is. Maar u heeft zelf de complete vrijheid om uw budget te bepalen en u kan u creatief volledig laten opgaan in uw project. Er zijn reeds heel wat online winkels actief, waar u zakken en tassen kan laten personaliseren of waar u bedrukte zakken kan aankopen. Als u goed zoekt, komt u zelfs vaker goedkoper uit dan ze aan te kopen bij de dure merkwinkels. Zulke winkels bieden u handtassen en tasjes aan die bedrukt kunnen worden met uw eigen grafisch ontwerp. Het voordeel is dat u op het voorhand weet wat het u gaat kosten, dus u kan dit perfect in uw budget verwerken.

Buiten op zoek te gaan naar zakken of tasjes voor uzelf, kan u ook iets laten maken voor uw partner of vrienden. Vele bedrijven bieden, buiten de handtassen en tasjes, ook nog plastic zakken, papieren tassen of cadeau zakjes aan. Ook lederen producten kunnen aangeboden worden. Aangezien velen begaan zijn met het welzijn van de dieren, kan je deze winkels ook contacteren met de vraag om hun namaak lederen tassen eens te kunnen bekijken. Deze tassen zijn haast niet te onderscheiden van de echte lederen tassen, waardoor zij een milieuvriendelijke en waardige vervangen van de echte lederen tassen zijn geworden. Er zijn natuurlijk ook nog andere materialen beschikbaar om tasjes of een boodschappentas van te laten produceren.

Indien u online op zoek gaat, naar een producent voor handtassen en tasjes, is het aangeraden om eerst eens te kijken bij de kleinere familiebedrijfjes. Deze volgen hun klanten vaak beter op en de extra persoonlijke begeleiding is vaak een goede meerwaarde. Neem gerust eens een kijkje op het internet, de meeste van deze bedrijven hebben hun complete catalogus voor tasjes ook online staan, waardoor u makkelijk alle producten met elkaar kan vergelijken!

 

Contact Information:

 

UPI Bags( www.upibags.com )

 

United Packaging Industry b.v.b.a

Martelarenlaan 15

B-3150 Haacht

Belgium

Email : Info@upibags.com

Tel :+32 16 61 90 15

Fax :+32 16 61 90 16

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply