NarrowCoach Award kandidaten bekend

De nominaties voor de NarrowCoach Award zijn weer bekend. Dit jaar zijn de kandidaten Bake Five, Stichting PostAcademisch Onderwijs en Muziekschool Hengelo e.o.. Wie mag het stokje dit jaar overnemen van Vivare? De NarrowCoach Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die flexibel is en een natuurlijke hang heeft naar nieuwe ontwikkelingen. Management Instituut Nederland heeft branche onafhankelijk gekeken naar de innovativiteit van klanten op onderzoeksgebied en tevens naar de gebruikte toepassingen van de NarrowCoach. Om de award echter te winnen moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden.

Voorwaarden
De mate waarin de organisatie er zelf in is geslaagd om innovatief onderzoek te verrichten ten opzichte van de branche waarin zij werkzaam is. De mate van technische complexiteit c.q. toepasbaarheid van het onderzoeksdashboard NarrowCoach. De wijze waarop het onderzoeksproces is verlopen.
De jury zal de drie genomineerden beoordelen om uiteindelijk tot een winnaar te komen. Hieronder ziet u een korte beschrijving van de genomineerden en wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan.

Bake Five
Bake Five is een organisatie van 15 zelfstandige industriële bakkerijen in Nederland. De bakkerijen beleveren dagelijks de brood- en banketafdelingen van zo’n 1500 supermarkten. Van de totale consumptie van dagvers brood in Nederland leveren zij op die manier zo’n 32% (www.bakefive.nl).

Wat hebben zij gedaan?

Bake Five heeft in 2009 een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder retailers m.b.t. de dienstverlening van Bake Five, de aangesloten bakkerijen en Winkel Account Managers. Doel van dit onderzoek was m.b.v. de feedback van klanten/winkels de dienstverlening bij te sturen en te verbeteren. Met deze punten zijn ze aan de slag gegaan (intern, terugkoppelen naar bakkerijen, formules, etc.). Uit de hermeting die in 2010 heeft plaatsgevonden is gebleken dat ze hiermee de resultaten op (alle) fronten positief hebben beïnvloed.

Stichting PostAcademisch Onderwijs
Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO) is een onderwijsinstituut dat actuele cursussen aanbiedt die bedoeld zijn voor afgestudeerde academici en HBO-ers die werkzaam zijn op dat niveau.

Wat hebben zij gedaan?

PAO heeft een behoefte-onderzoek uitgevoerd onder prospects en klanten om de “online” dienstverlening verder te optimaliseren. Onderzocht is wat de potentiële doelgroep(en) motiveert om zich in te schrijven voor een activiteit c.q. opleiding, zodat PAO het aanbod kan afstemmen op deze behoeften.

Muziekschool Hengelo e.o.
Muziekschool Hengelo is dé muziekschool voor de omgeving Hengelo. Naast reguliere muzieklessen (zoals gitaar, zang of keyboard) hebben ze een ruim aanbod van andere lessen. Zoals muzieklessen voor (groot)ouders die graag met hun peuter willen zingen en muzikale vorming voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat hebben zij gedaan?

Muziekschool Hengelo heeft in samenwerking met Management Instituut Nederland een klanttevredenheidsonderzoek gehouden om de dienstverlening te optimaliseren. Hiermee hoopt de muziekschool in aanmerking te komen voor een kwaliteitscertificering. Het hebben van een kwaliteitscertificaat is o.a. van belang in verband met het verkrijgen van mogelijke projectsubsidies. Daarnaast hebben zij vrijwel gelijktijdig met het klantonderzoek, een medewerkertevredenheidsonderzoek gehouden, wat aangeeft dat de ambitie hoog is om zowel klanten als medewerkers meer dan tevreden te stellen.


Leveranciersbeoordeling
, klanttevredenheidsonderzoek -Tevreden klanten zijn belangrijk voor het hier en nu, maar loyale klanten zijn nog belangrijker voor de continuïteit in de bedrijfsvoering. Wat is de kwaliteit van de huidige klantcontact momenten, zijn er klant ambassadeurs te onderscheiden, hoe is tegemoet gekomen aan de verwachtingen van de klant, hoe scoort de organisatie op thema’s als beleefdheid en competentie, etc.?

Processing your request, Please wait....