Restylane

Produkterne med Restylane® udglatter rynker, fremhæver ansigtskonturerne, skaber fyldigere læber og forynger huden.

Behandlingen skræddersys til dine behov, og resultatet er synligt med det samme. Restylane er et naturligt skønhedsprodukt, der ikke påvirker ansigtsudtrykket eller bevægelserne i ansigtet Verden over er der udført mere end ti millioner behandlinger med Restylane. Skønhedsklinik

Restylane er en krystalklar gel som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette volumen og struktur. Gelen er baseret på hyaluronsyre, som ligner kroppens egen hyaluronsyre og derfor er risikoen for allergiske reaktioner minimal. Hyaluronsyren i Restylane er ikke-animalsk. Det betyder, at en hudtest ikke er nødvendigt og risikoen for allergiske reaktioner eller for overfølsomhed er minimal.

Fordelene ved skønhedsbehandling med Restylane

Restylane er det man kalder en ikke-permanent filler og selvom resultatet er langvarigt, skal du gentage behandlingerne for at bevare effekten. En behandling med Restylane holder normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøgelse viser, at med blot én genbehandling kan effekten holde i op til 18 måneder. For at bevare effekten i læberne skal man normalt have en genbehandling efter seks måneder.

En række kliniske undersøgelser viser, at skønhedsprodukterne med Restylane er både effektive og sikre at anvende.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply