Nedeljni Horoskop Vodolija

3rdSolar Eclipse u vašem znaku jula 1stvill pošalje impuls energije kroz narednim mesecima, i, pod uslovom da su kontakti sa Eclipse stepena do bodova u vašoj Vodolija natalnoj karti, pomoći će pokrenuti nove početke u vašem sektoru proučavanje i korišćenje veština. Takođe nedeljni horoskop praktični svakodnevni zadaci. Ovo možda posao u vezi, ili podupire zdravlje i blagostanje – tvoja ili nekog drugog je – takođe više svest kroz ishranu, vežbanje i druge lekovite aktivnosti. Neki od vas možda više mešaju sa onima koje pružaju usluge kao ti zdravstvene praktičare, nastavnika, stručnih savetnika ili nedeljni horoskop Vodolija radnji ljudi.
4thSolar Eclipse u Strelcu novembra 25this u vašem sektoru Vodolija prijateljstva, socijalne krug, umrežavanje, i venture ste čekali dugo vremena da napreduje. Ovo takođe može da uključuje umrežavanje i saradnju sa drugima koji su delili zajedničke interese.
Dakle, pod uslovom da su kontakti sa Eclipse stepena do važnih bodova u vašoj natalnoj karti, ovo će biti ciklus pokretanja svežeg sa ovim oblastima.
Postoje 2 Lunarna pomračenja u 2011 sa kraćim dugoročnih efekata, Vodolija ali treba pomenuti. Prvi je juna 15thin 24 stepeni Strelac i drugi je decembar 10th18 stepeni Blizanci nedeljni horoskop Ukoliko važna tačka u natalnoj karti se onda aktivira, tokom naredne 4 nedelje, imaćete priliku da poboljša stvari u vezi. u navedenim oblastima.
Dugi niz godina Neptun je što ga je uticaj osetio u vašem znaku, što znači da su učenje da pronađe “svoj pravi stil u više iskreni prema sebi način umesto da se povukao u stvari biti sve svim ljudima. Ili zaista se stavlja na pijedestal ili ne cenjen ste pravi uopšte. Možda ste ostali nedeljni horoskop dozvoljeno da se osloni na vas, ili ste žrtvovali svoj željeni stil da služi opštem dobru na neki Vodolija način. Tokom ovog dugog perioda i da ste već naučili da skrenem vašu liniju u pesak i bolje razumeju gde ste na kraju i oni počinju tako da se dobije jači osećaj sopstvenog identiteta. Na taj način možete nedeljni horoskop privući odnose, zasnovane na vašim pravim unutrašnjim potrebama a ne neki iluzorni osećaj ko ste i šta možete da odstoji.

Neptune je tranzit ove oblasti se nedeljni horoskop Vodolija polako privodi kraju, a Vodolija između aprila 5thand avgusta 5th2011 će klizi napolje u svoje kuće Riba znak za kratke posete. I onda na kraju od februara 2012 će ostavili ovu oblast grafikona za dobar Ova nova pozicija Neptuna znači da će vaše vrednosti polako se menja i da može izvršiti finansijske žrtve da nastave ono što ima dublje značenje za vas.. Na nivou svetovnog savet bi bio da se izbegne granice zamagljene dok se dođe do novca ili imovine.
Krajem 2011, Mars će ostati na duže vreme u Devici od Nov 11th jula 2012. Izuzetno dugo tranzit dinamički aktiviranje vaše zajedničke resurse i zajedničkom placu sektora. Fizički napor može da se troše sve stvari onako kako ih želimo u ovim oblastima i možda ćete imati sukob sa nekim ili nekom situacijom koja ima jak uticaj na vas. U zavisnosti od toga koliko korisno ili nekorisno to oseća najbolje što možete uraditi tako što ćete izmeniti svoj stav prema dubljem obaveze ili tražiti u prazninu koja može da vas dovede u boljim uslovima.
U ovom trenutku neko možda vas gnjavi sa njihovog ponašanja, ali i u ovom trenutku i da neko može biti sve mnogo bliže i stvari se mogu dobiti prilično sizzlei.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply