Nedeljni Horoskop Jupiter

Što se tiče Jupitera ciklus od 23. jan-jun 5th2011 je zabrinut da će težiti ka više društven, svetlo srca raspoložen kada počnete da vidite niz srećnih mogućnosti odvija pred vama.
Jupiterian blagostanje utiče na vas u više zrači pozitivnom duha. Početna ili nije daleko može da postane zauzet središte aktivnosti i više dolaze i odlaze verovatno. Obrazovanje, razmena informacija, mediji, umetnost, javni odnosi, pregovori mogu biti vozila na rast i širenje. Takođe ćete biti bockanje do te uši, honovanje i one komunikacijske veštine kao 2011 nedeljni horoskop je verovatno da će biti odlična godina za izradu novih kontakata i kroz obrazovanje ili putovanja, nove puteve u vašem mentalnom pejzaža. Dobar period za kanalisanje svoje misli i slutnjama u izgovorene ili napisane reči ili drugom mediju izražavanja kao što sastavite delove slagalice da napravi veću sliku u Vašem sve više širi mentalnog karte.
Vaša svest i znanja sigurno će rasti tokom ovog perioda i ekspanzivnog možete biti uključeni u nekom drugom jeziku ili nedeljni horoskop jupiter kulturi.
Od 5. juna, Jupiter prelazi u kućnom prostoru naglašava nedeljni horoskop ekspanziju koja se odnosi na kućnu bazu, imovine i vašu emocionalnog osećaja unutrašnjeg pripadnosti.
Ovo je oblast vašeg najdubljem biću i ovog tranzita trebalo bi da postepeno uvede osećaj sigurnosti i miroljubivost. Spolja, vaš zona komfora i porodice ili zajednice, treba da poboljšaju odnose. Vaša baza operacija može da raste ili da se proširi na nove oblasti. Turistički ili drugačija kultura može postati deo svakodnevnog života. Ili možete da se učenje alot pravo u sopstvenom dvorištu U ovom periodu ste skloniji da je pustio korene i tražiti sigurnost..
Putovanja, strani veze, visoko obrazovanje ili povezivanje sa onima na daljinu mogu biti deo slike.
Ima 4 Solarna i Lunarna pomračenja 2 u 2011
Pomračenje na Jan 4thin Jarca će poslati impuls energije kroz narednim mesecima, i, pod uslovom da su kontakti sa Eclipse stepena do bodova u vašoj natalnoj karti, pomoći će da pokreću nove početke sa vašeg unutrašnjeg života, privatni kontemplacijama , maštoviti projekti itd Dakle, potrebno više vremena da razmišlja o prošlosti, meditiraju i uradi ono što je potrebno vreme da nedeljni horoskop se da se neguju. Velika prilika za duhovnim praksama i isceljenje.
Saturn nastavlja svoje tranzit Vage do jesen 2012 znači uzimanje više komunikacije, kroz pisane i izgovorene reči, obrazovanje na daljinu i putovanja ozbiljnije. Bićete integriše novo razumevanje jezika ili čudnu kulturu ili sistem misli. Razvoj svoju filozofiju, ili razumevanje polja znanja će biti postepena kao parčad daleko na zidu tako biti dosledan i strpljiv.
Jedan ili drugi način drugačija dimenzija otvoriće vam kroz nepoznatim mestima i ljudima, ili onih sa drugačijim razmišljanja ili pozadine na vaš sopstveni.
Tokom ovog vremena imaćete priliku da stavi neke od tih ideala i ružičastim kućne ljubimce teorijama da rade u polju, vreme kada ćete se osećati kao što ste testirali uzorak dnevni realnost života sa idealnim smanji na veličinu. Neke stvari će biti užitak – ostali aspekti će biti ogroman realnost ček. U svakom slučaju oči će se otvoriti.
Uran planeta vaša odluka će biti u znaku Riba kreće u martu, gde je bio donose neizvesnost, a ponekad i destabilizaciju oblasti finansija i svoje osnovne materijalne sigurnosti.
Uran, će raditi od Ovna oko 7 godina i postepeno će se menjati način na koji mislite i čak na jeziku ili žargonom koji koristite. Ona će darovati divne mogućnosti da otvorite svoj um za nove koncepte, i kroz dolazaka i onome što se dešava u toj oblasti, proširiti svoj način razmišljanja i nauče veliku niste znali pre. Određena znanja mogu da se osećaju kao prilično otkrovenja na vreme. Svakodnevne stvari mogu imati više od jedne ivice do njih i da može da potraje i proučavanje nešto čudno poput astrologije ili nešto inovativnim u oblasti nauke. Ova energija je takođe favorizuje, nešto inovativno u oblasti informatike ili održivog energije, ili drugim oblastima možda ni ‘Stranac’ i koja vas stavlja ispred ostatka.
Preko Januar / Februar Jupiter / Uran konjunkcija može izazvati iznenadnu promenu u uslovima koji otvara nova vrata koja se odnose na ove oblasti.
Dakle, ovo bi moglo da znači inspirativna “dolaze zajedno ‘faktora ili ljudi i stavlja vas na strmom krivom učenja u isto vreme. Energija transformacije i novi potencijali ovde će podstaći pozitivne promene.
Život menja snaga Plutona u Jarcu sada znači regeneraciju sa dubokim nivoima u vezi pusti ukorenjenih obrazaca i scenarija iz prošlosti. Umiranje na stari način da budu i postepeno ponovo birthing u novu Being There vill be suptilna prenosnika smena duboko unutar vas..
Takođe, kako se ruše stari i dekova su kliringu u pripremi za novu zoru u vezi sa roditeljima, autoriteta, svetovnog slikom ili karijeri.
Jupiter kvadrata Plutona sa 17. Jan-Mart 3. U ovom nedeljni horoskop trenutku možete da postanu super oduševljeni počinje iznova ili obnavljanja, rehabilituje neki idealan, ali može trajati najduže protiv sila-to-biti. Koji se opiru svoje ideje, ili želite da rade stvari na svoj način. To ne znači da ne može biti uspešna ukoliko ste otvoreni za razmatranje vaše razmišljanje jer postoji rizik da preko revnostan i slep na određene detalje. Sa samo-poštenje i možda pusti prethodne situacije, bićete u mogućnosti da bolje postići ono što želite.
Jupiter Saturn protivi 25. mart-2. aprila vreme nedeljni horoskop konfliktnih energija, kada možete biti uspešni, ali treba biti oprezan kada se širi u nove oblasti i preuzme dug pogled prilikom donošenja odluka.. Elementi prethodnih ili stare navike ili odnosa može vas sputavali. Vaše odgovornosti prema drugima osećao više irksome upravo sada i mogli ste da se bacaju oko za nešto što donosi raznovrsnost i nova učenja.
Jupiter u trigonu Plutona 1. jul-oktobar 14thand 16. 3. novembra. Ovo je dobar uticaj koji može pomoći da pametno korišćenje vašeg znanja i iskustva, i možete da naučite mnogo toga što je prosvetljavanje i koja bi mogla proširiti svoj život u novim oblastima. Ali ovo nije samo o sebi, ovo je o vama kao deo šireg scenarija, vaš mali točak u većim točkovima i uzimanje više filozofski ili globalni pogled bi bilo preporučljivo Ovo je vreme kada možete rešiti probleme. i dobiti stvari ispravila u nekom stanju ili koji su možda vam izaziva bol celog posla, raditi set-up, ili zdravstvenim pitanjima.
Uran će biti u izazovnom aspektu sa Pluto 8. jula-avgusta 16.. Ovo će biti aspekt ponavlja u našim nebom sve do u 2015 – stvarno lagano ulazi u brzinu od juna 2012.

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply